•      ثبت: 43528
  • 05:56:51 - 1403/09/01

قوانین و مقررات دریافت ارز دولتی

این نوبت‌‌دهی صرفاً جهت رفاه حال شما مردم عزیز طراحی شده و دریافت نوبت به منزلۀ تعلق‌گرفتن ارز نیست.


نوبت ثبت‌شده در هر روز، متعلق به همان روز است و در صورت ارائۀ ارز توسط بانک مرکزی، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت. با توجه به مشخص‌نبودن زمان ارائۀ ارز توسط بانک مرکزی، الزامیست که فرد متقاضی، در دسترس باشد (در صورت عدم پاسخگویی، نوبت شما لغو می‌گردد و صرافی شیراز هیچ مسئولیتی در رابطه با نوبت شما نخواهد داشت).


فرد متقاضی دریافت ارز توافقی (ارز دولتی)، باید دارای شرایط زیر باشد:

  1. بالای 18 سال باشد (حضور فرد متقاضی در صرافی الزامیست)

  2. داشتن اصل کارت ملی هوشمند یا شناسنامۀ جدید

  3. حداقل 365 روز از آخرین خرید ارز دولتی با کارت ملی، گذشته باشد

  4. داشتن شماره شبای ارزی

  5. داشتن کارت بانکی به‌ نام فرد متقاضی (موجودی حساب، معادل ریالی ارز درخواستی باشد(

  6. کارمزد برداشت از حساب، معادل 5 درصد معامله توسط بانک دریافت می‌شود

نکات قابل‌توجه:

سقف دریافت ارز برای هر نفر برابر با 2000 هزار یورو یا معادل دلاری آن است.

برداشت از حساب، پس از گذشت 5 روز کاری از زمان واریز به حساب توسط صرافی امکان‌پذیر است.

حساب ارزی باید حداقل به مدت 6 ماه با موجودی 100 دلار/یورو مفتوح بماند.



با توجه به قانون مبارزه با پولشویی مصوب 02/11/1386 مجلس شورای اسلامی ( مندرجات ذیل ) و آیین ‌ نامه و دستورالعمل ‌ های اجرایی آن، بدین وسیله متعهد و ملتزم می ‌ شود ضمن رعایت مواد قانونی یادشده و مقررات مربوطه ، از هر گونه اقدامی که منجر به پولشویی گردد خودداری نموده و همچنین به اشخاص ثالث، اجازۀ استفاده از حساب ‌ ها و خدمات بانکی و ابزارهای بانک ‌ داری خود را ندهم و همچنین اعلام می ‌ نمایم، اطلاعات ارائه ‌ شده بر اساس آخرین تغییرات است و به ‌ علاوه متعهد و ملتزم می ‌ شوم هر گونه تغییر در کد و نشانی پستی / ثبتی و سا ‌ یر تغییرات را در کوتاه ‌ ترین زمان ممکن به مراجع قانونی ذیربط اطلاع داده و مستندات تغییرات را به شرکت تضامنی محمدهادی اوجی و شرکاء ارائه نمایم .





موادی از قانون مبارزه با پولشویی مصوب 02/11/1386

مادۀ 2: جرم پولشویی عبارت است از:

الف) تحصیل، تملک و نگهداری با استفاده از عواید حاصل از فعالیت‌های غیر قانونی با علم به اینکه به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجۀ ارتکاب جرم بدست آمده باشد.

ب) تبدیل، مبادله یا انتقال عوایدی به منظور پنهان‌کردن منشا غیرقانونی آن با علم به اینکه به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم ناشی از ارتکاب جرم بوده با کمک به مرتکب به‌نحوی که وی مشمول آثار و تبعات قانونی آن جرم نگردد.

ج) اخفاء یا پنهان‌کردن ماهیت واقعی، منشاء، منبع‌، محل، نقل‌و‌انتقال، جابه‌جایی یا مالکیت عوایدی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجه جرم تحصیل شده باشد.

مادۀ 9: مرتکبین جرم پولشویی علاوه‌بر استرداد درآمد و عوامل حاصل از ارتکاب جرم مشمول بر اصل و یا منافع حاصل (و اگر موجود نباشد، مثل یا قیمت آن به جزای نقدی به میزان یک چهارم عواید حاصل از جرم محکوم می‌شوند).



کلیۀ مطالب و اطلاعات مندرج در تعهدنامۀ حاضر و شرایط منعکس در آن، عیناً مورد قبول و تایید اینجانب/این شرکت است.